Νέα & Ανακοινώσεις
- Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Επίσκεψη τεχνικού της Digea στο νησί μας
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022
Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν ενεργειών του Δήμου μας, τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 επισκέφτηκε το νησί μας τεχνικός της DIGEA και προέβη στις κάτωθι εργασίες:
1. Αντικατάσταση του κατόπτρου δορυφορικής λήψης
2. Αλλαγή του προσανατολισμού του κατόπτρου λήψης προκειμένου να υπάρξει συντονισμός με το δορυφόρο Hellas Sat. H παλιά δορυφορική θέση καταργείται στις 31/8/2022.
3. Συντήρηση του αναμεταδότη των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας
4. Προσθήκη τεσσάρων νέων καναλιών (ERT NEWS, BBC, TV5, RIK)
Παρακαλούμε όλους τους δημότες να προβούν στον επανασυντονισμό της τηλεόρασής τους ή του αποκωδικοποιητή τους για τη λήψη όλων των διαθέσιμων καναλιών.
Παράλληλα θα πρέπει να ελέγξουν την τοπική εγκατάσταση του κεραιοσυστήματός τους για την επιδιόρθωση τυχόν βλαβών. Επισημαίνουμε ότι η κεραία πρέπει να είναι στραμμένη προς το σημείο εκπομπής του σήματος (περιοχή δεξαμενών).
Σε περίπτωση που παρά την ολοκλήρωση των προαναφερόμενων ενεργειών εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα στη λήψη του τηλεοπτικού σήματος παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση του δήμου μας (υπεύθυνος υπάλληλος Φιλίνης Γεώργιος, τηλ: 2274350100).
Δείτε επίσης
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
Εθελοντική Αιμοδοσία τον Μάιο στα Ψαρά στο πλαίσιο της επίσκεψης των κινητών ιατρικών μονάδων

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι κινητές ιατρικές μονάδες που θα έρθουν στα Ψαρά, το διήμερο 18 και 19 Μαΐου 2024, δύνανται να οργανώσουν και εθελοντική αιμοδοσία. Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες έρχονται τον Μάιο στα Ψαρά

Κλείστε τώρα ηλεκτρονικά τα ραντεβού σας στο https://mykim.gr Οι ΚΙΝΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας θα βρίσκονται στο νησί μας το διήμερο, 18 και 19 Μαΐου 2024, και θα παράσχουν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024
Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό των γεγονότων του 1821
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.