Νέα & Ανακοινώσεις
- Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα -
Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες έρχονται τον Μάιο στα Ψαρά
Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
  • Κλείστε τώρα ηλεκτρονικά τα ραντεβού σας στο https://mykim.gr

Οι ΚΙΝΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας θα βρίσκονται στο νησί μας το διήμερο, 18 και 19 Μαΐου 2024, και θα παράσχουν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σε όλους τους κατοίκους του νησιού.

Οι ειδικότητες που θα μας επισκεφθούν είναι: Καρδιολόγος, Ορθοπαιδικός, Γυναικολόγος, Ακτινολόγος, Οφθαλμίατρος, Παιδίατρος, Γενικός Χειρουργός, ΩΡΛ, Νευρολόγος, Γενικός Ιατρός – Διαβητολόγος, Οδοντίατρος, Διαιτολόγος, Ψυχολόγος – Παιδοψυχολόγος.

Να επισημάνουμε ότι η καταχώρηση των ραντεβού γίνεται πλέον MONO ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.

Η διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσει ο κάθε εξεταζόμενος είναι είτε μέσω: 

  • Της ιστοσελίδας https://mykim.gr
  • Της εφαρμογής MyKIM διαθέσιμη σε Playstore & Appstore

Τα απαιτούμενα στοιχεία είναι, ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ΑΜΚΑ, κινητό τηλέφωνο και η δήλωση ενδιαφέροντος ιατρικών ειδικότητων.

Οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας, καθώς και όσοι δεν έχουν δυνατότητα ψηφιακής πρόσβασης μπορούν να απευθύνονται στο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών και στο Δημαρχείο, κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. προκειμένου να τους παρασχεθεί η απαραίτητη βοήθεια για το κλείσιμο των ραντεβού.

Το πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε επίσης
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024
Συναυλία Εκκλησιαστικής Μουσικής στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ψαρών

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 στις 20:00    Ψάλλει ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Χίου «Ρωμανός ο Μελωδός»   Πρόγραμμα Εκδήλωσης   Έναρξη Εκδήλωσης Χαιρετισμός Δημάρχου   ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ Κείμενα Μπούρα Χ. και Μαστορόπουλου Γ.  Απολυτίκιον της Μεταμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024
Σε ζωντανή μετάδοση το Επιστημονικό συνέδριο που πραγματοποιείται στα Ψαρά με τίτλο: «Ψαρά. Ο τόπος και οι άνθρωποι»

Συνδεθείτε στο κανάλι του Δήμου στο YouTube https://youtube.com/@dimospsaron-apx για να το παρακολουθήσετε! Στο σύνδεσμο https://www.youtube.com/playlist... θα βρείτε την playlist με τις θεματικές ενότητες του Συνεδρίου! Ο Δήμος Ηρωικής Νή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024
Επιστημονικό συνέδριο στα Ψαρά με τίτλο «Ψαρά. Ο τόπος και οι άνθρωποι»

Πέμπτη 4 Ιουλίου έως Σάββατο 7 Ιουλίου 2024 Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών, το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο και το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, διοργανώνουν το επιστημονικό συνέδριο «Ψαρά. Ο τόπος και οι άνθρωποι», με τρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.