Νέα & Ανακοινώσεις
- Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα -
Νέο πρόγραμμα εμβολιασμών Covid-19
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022
📌Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται να προγραμματιστεί εμβολιασμός με τα διδύναμα (επικαιροποιημένα) εμβόλια έναντι του covid-19 στο νησί μας κατά το προσεχές χρονικό διάστημα.
Για τον λόγο αυτό, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι επιθυμούν να εμβολιαστούν με τη δεύτερη αναμνηστική (4η δόση - από 18 ετών και άνω) να το δηλώσουν άμεσα και μέχρι την Πέμπτη 24/11/22 και ώρα 15:00, το ονοματεπώνυμό τους, τον ΑΜΚΑ και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό), προκειμένου να καταχωρηθούν στη λίστα για εμβολιασμό.
⚠️Επισημαίνεται ότι ο εμβολιασμός με τα επικαιροποιημένα εμβόλια λογίζεται ως 4η δόση (δεύτερη αναμνηστική), δηλαδή η χορήγησή του μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε άτομα που έχουν κάνει ήδη τις δύο δόσεις και την πρώτη αναμνηστική.
❗️Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε όπως πριν την εγγραφή σας να ενημερωθείτε από το ιατρικό προσωπικό του Π. Π. Ιατρείου Ψαρών για τις προϋποθέσεις του εμβολιασμού σας.
👉Δήλωση για εμβολιασμό:
ℹ️Τηλ.2274350100-116-117 (Υπηρεσίες Δήμου)
Δείτε επίσης
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022
Μάθημα Πρώτων Βοηθειών στις 10 Δεκεμβρίου - Δηλώστε συμμετοχή!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022
Νέο πρόγραμμα εμβολιασμών Covid-19

Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται να προγραμματιστεί εμβολιασμός με τα διδύναμα (επικαιροποιημένα) εμβόλια έναντι του covid-19 στο νησί μας κατά το προσεχές χρονικό διάστημα. Για τον λόγο αυτό, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι επιθυμούν να

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022
Οι ΚΙΝΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας έρχονται στα Ψαρά το Δεκέμβριο

Οι ΚΙΝΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας θα βρίσκονται στο νησί μας 10 και 11 Δεκεμβρίου. Φορέας υλοποίησης της δράσης είναι η εταιρεία "Αναγέννηση και πρόοδος" με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.