Νέα & Ανακοινώσεις
- Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα -
Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση για τη διαμόρφωση της τοπικής Στρατηγικής «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER» της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022

Η ΕΤΑΧ ΑΑΕ ΟΤΑ σας προσκαλεί σε Δημόσια Διαβούλευση, την ΠΕΜΠΤΗ 22/12/2022 και ώρα 17:00 η οποία θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο Δημόσιας Διαβούλευσης για τη διαμόρφωση της τοπικής Στρατηγικής «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER» της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Βασικό χαρακτηριστικό του νέου Προγράμματος είναι η έμφαση που αποδίδεται στην «τοπικότητα» του σχεδιασμού και της εφαρμογής με την κατάλληλη αξιοποίηση των εργαλείων χωρικού σχεδιασμού που παρέχονται από το κανονιστικό θεσμικό πλαίσιο. Ένα από τα εργαλεία αυτά είναι και ο σχεδιασμός Τοπικών Στρατηγικών με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων από Ομάδες Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ).

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου για την εφαρμογή της «εκ των κάτω προς τα πάνω» πολιτικής, η Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Χίου, ως ΟΤΔ Χίου, διοργανώνει μια σειρά από συζητήσεις – ενημερώσεις με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Η διαδικασία τοπικής διαβούλευσης για τον σχεδιασμό της τοπικής στρατηγικής για τη Χίο εξειδικεύεται σε θεματικές , κλαδικές και χωρικές διαβουλεύσεις.

Συνημμένο σχετικό ενημερωτικό υλικό προς κάθε ενημέρωσή των δημοτών Σας.

Η συμμετοχή σας, οι δημιουργικές απόψεις σας πάνω στις ανάγκες της περιοχής μας είναι απαραίτητες και εξαιρετικά χρήσιμες.

Παράλληλα αποστέλλεται σύνδεσμος σύνδεσης σε τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας teams δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ενδιαφερόμενο αδυνατεί να παρευρεθεί δια ζώσης, να συμμετέχει στη διαβούλευση απομακρυσμένα https://teams.live.com/meet/9429585138647

 

Δείτε επίσης
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες έρχονται τον Μάιο στα Ψαρά

Κλείστε τώρα ηλεκτρονικά τα ραντεβού σας στο https://mykim.gr Οι ΚΙΝΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας θα βρίσκονται στο νησί μας το διήμερο, 18 και 19 Μαΐου 2024, και θα παράσχουν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024
Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό των γεγονότων του 1821
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024
Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας από το Δήμο

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών γιορτάζει και τιμά τη γυναίκα σε συνεργασία με την Σύμπλευση πραγματοποιώντας ομιλία μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα: «H Γυναίκα Σήμερα: Ανακαλύπτοντας τα δικαιώματά της, διεκδικώντας την ευτυχία της!» Ομιλήτρια η ψυχολ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.