Νέα & Ανακοινώσεις
- Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα -
Αθλητικά Μονοπάτια 2022: Παράταση Ηλεκτρονικών Εγγραφών έως τις 25 Μαΐου - Συμπληρώστε τι θα θέλατε να περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι σχεδιάζεται ένα ακόμα καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά που κατοικούν στο νησί μας, στο Δήμο Ηρωικής Νήσου Ψαρών. Για έβδομη χρονιά δημιουργείται η μεγάλη αθλητική παρέα του Αιγαίου ενώνοντας τα παιδιά των ακριτικών νησιών σε ένα κύκλο φιλίας χαράς και αγάπης.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική εγγραφή και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τις 25.05.22 στο σύνδεσμο https://www.sportsexcellence.gr/aitisi-simmetoxis-anilikon/.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα Αθλητικά Μονοπάτια Καλοκαίρι 2022 έχουν μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού. Παιδιά που κατοικούν περιστασιακά στο νησί στο νησί ενδέχεται να μην μπορέσουν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα.

Υποχρεωτική για την εγγραφή είναι η Ιατρική Βεβαίωση (τελευταίου δωδεκαμήνου με σφραγίδα από καρδιολόγο, παιδίατρο ή παθολόγο) που επιτρέπει την άθληση.

Τα Αθλητικά Μονοπάτια φέτος το καλοκαίρι ξεκινούν στις 4 Ιουλίου και  ολοκληρώνουν τη διαδρομή τους στις 23 Ιουλίου. Το φετινό μονοπάτι θα περιλαμβάνει κολύμβηση, αθλητισμό, ευαισθητοποίηση, μάθηση και κυρίως παιχνίδι και διασκέδαση αλλά πάντα αναζητούμε νέες δράσεις και σε αυτό ζητούμε τη δική σας ουσιαστική συνδρομή!

Συμπληρώστε τι θα θέλατε να περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα τον Αθλητικών Μονοπατιών στο σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehETVU-y3fkMgaMgtedzSy6bLJ9f22d1ZVgfxgb2DSVIg29w/viewform. Οι απαντήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 25.05.22 στις 12:00! 

Παράλληλα οι υπεύθυνοι του προγράμματος σας προσκαλούν σε διαδικτυακή συνάντηση την Τετάρτη 25.05.22 στις 16:00  για το ξεκίνημα του δικού μας κύκλου και την επίλυση οποιαδήποτε απορίας. Για να συμμετάσχετε στην παραπάνω συνάντηση, παρακαλούμε πατήστε στο σύνδεσμο https://us02web.zoom.us/j/89517002146?pwd=Q7XWKSiWkDjwS4i0vnhvj5rnoNdI_w.1#success.

«Ευελπιστούμε να προσφέρουμε στα παιδιά σας ένα πρόγραμμα ασφαλές, ενδιαφέρον, γεμάτο αθλητικές και όχι μόνο δραστηριότητες από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής επιλεγμένους βάση αυστηρών κριτηρίων», αναφέρει η υπεύθυνη του Προγράμματος κ. Ελένη Κόλια.

Δείτε επίσης
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022
Ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στους κοινόχρηστους χώρους του οικισμού

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 υλοποιείται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ο δεύτερος ψεκασμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών στους κοινόχρηστους χώρους του οικισμού. Όσοι εκ των δημοτών έχουν εκδηλώσει το ενδ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022
Πρόσκληση «Δημόσια διαβούλευση-Συμμετοχικές διαδικασίες: Παρουσίαση ΣΦΗΟ – έκφραση απόψεων φορέων»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ          Στα πλαίσια σύνταξης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ), ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη δημόσια διαβούλευση με θέμα: «Δημόσια διαβούλευση-Συμμετοχικές διαδικασίες: Παρουσίαση ΣΦΗΟ – έκφρασ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022
Επείγουσα Ανακοίνωση για Εξοικονόμηση Νερού

Αγαπητοί συμπολίτες, όπως ήδη γνωρίζετε ο δήμος μας βρίσκεται στο τελικό στάδιο εκτέλεσης έργων για την αποκατάσταση του υδρευτικού ζητήματος. Υπενθυμίζεται ότι από το Σεπτέμβριο η υδροδότηση γίνεται με υπερβολική χρήση του εφεδρικού αντλιοστασίου της Λή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.