Νέα & Ανακοινώσεις
- Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα -
Αθλητικά Μονοπάτια 2022: Παράταση Ηλεκτρονικών Εγγραφών έως τις 25 Μαΐου - Συμπληρώστε τι θα θέλατε να περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι σχεδιάζεται ένα ακόμα καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά που κατοικούν στο νησί μας, στο Δήμο Ηρωικής Νήσου Ψαρών. Για έβδομη χρονιά δημιουργείται η μεγάλη αθλητική παρέα του Αιγαίου ενώνοντας τα παιδιά των ακριτικών νησιών σε ένα κύκλο φιλίας χαράς και αγάπης.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική εγγραφή και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τις 25.05.22 στο σύνδεσμο https://www.sportsexcellence.gr/aitisi-simmetoxis-anilikon/.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα Αθλητικά Μονοπάτια Καλοκαίρι 2022 έχουν μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού. Παιδιά που κατοικούν περιστασιακά στο νησί στο νησί ενδέχεται να μην μπορέσουν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα.

Υποχρεωτική για την εγγραφή είναι η Ιατρική Βεβαίωση (τελευταίου δωδεκαμήνου με σφραγίδα από καρδιολόγο, παιδίατρο ή παθολόγο) που επιτρέπει την άθληση.

Τα Αθλητικά Μονοπάτια φέτος το καλοκαίρι ξεκινούν στις 4 Ιουλίου και  ολοκληρώνουν τη διαδρομή τους στις 23 Ιουλίου. Το φετινό μονοπάτι θα περιλαμβάνει κολύμβηση, αθλητισμό, ευαισθητοποίηση, μάθηση και κυρίως παιχνίδι και διασκέδαση αλλά πάντα αναζητούμε νέες δράσεις και σε αυτό ζητούμε τη δική σας ουσιαστική συνδρομή!

Συμπληρώστε τι θα θέλατε να περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα τον Αθλητικών Μονοπατιών στο σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehETVU-y3fkMgaMgtedzSy6bLJ9f22d1ZVgfxgb2DSVIg29w/viewform. Οι απαντήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 25.05.22 στις 12:00! 

Παράλληλα οι υπεύθυνοι του προγράμματος σας προσκαλούν σε διαδικτυακή συνάντηση την Τετάρτη 25.05.22 στις 16:00  για το ξεκίνημα του δικού μας κύκλου και την επίλυση οποιαδήποτε απορίας. Για να συμμετάσχετε στην παραπάνω συνάντηση, παρακαλούμε πατήστε στο σύνδεσμο https://us02web.zoom.us/j/89517002146?pwd=Q7XWKSiWkDjwS4i0vnhvj5rnoNdI_w.1#success.

«Ευελπιστούμε να προσφέρουμε στα παιδιά σας ένα πρόγραμμα ασφαλές, ενδιαφέρον, γεμάτο αθλητικές και όχι μόνο δραστηριότητες από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής επιλεγμένους βάση αυστηρών κριτηρίων», αναφέρει η υπεύθυνη του Προγράμματος κ. Ελένη Κόλια.

Δείτε επίσης
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες έρχονται τον Μάιο στα Ψαρά

Κλείστε τώρα ηλεκτρονικά τα ραντεβού σας στο https://mykim.gr Οι ΚΙΝΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας θα βρίσκονται στο νησί μας το διήμερο, 18 και 19 Μαΐου 2024, και θα παράσχουν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024
Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό των γεγονότων του 1821
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024
Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας από το Δήμο

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών γιορτάζει και τιμά τη γυναίκα σε συνεργασία με την Σύμπλευση πραγματοποιώντας ομιλία μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα: «H Γυναίκα Σήμερα: Ανακαλύπτοντας τα δικαιώματά της, διεκδικώντας την ευτυχία της!» Ομιλήτρια η ψυχολ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.