Νέα & Ανακοινώσεις
- Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα -
Εθελοντική Αιμοδοσία τον Μάιο στα Ψαρά στο πλαίσιο της επίσκεψης των κινητών ιατρικών μονάδων
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
👍Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι κινητές ιατρικές μονάδες που θα έρθουν στα Ψαρά, το διήμερο 18 και 19 Μαΐου 2024, δύνανται να οργανώσουν και εθελοντική αιμοδοσία.
👉Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και τις 30 Απριλίου 2024 στο τηλέφωνο 2274350119 προκειμένου να οργανωθεί η αποστολή.
ℹΥπενθυμίζουμε ότι για την παροχή δωρεάν ιατρικών υπηρεσιών η καταχώρηση των ραντεβού γίνεται πλέον MONO ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.
Η διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσει ο κάθε εξεταζόμενος είναι είτε μέσω:
· Της ιστοσελίδας https://mykim.gr
· Της εφαρμογής MyKIM διαθέσιμη σε Playstore & Appstore.
🤝Οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας, καθώς και όσοι δεν έχουν δυνατότητα ψηφιακής πρόσβασης μπορούν να απευθύνονται στο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών και στο Δημαρχείο, κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. προκειμένου να τους παρασχεθεί η απαραίτητη βοήθεια για το κλείσιμο των ραντεβού.
🙏Το πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
Δείτε επίσης
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2025
«Ελπίδα για το Δημογραφικό» - Ενημερωτική Εκδήλωση το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στα Ψαρά

Ελπίδα για το Δημογραφικό Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 13:15 Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Ο Δήµος Ηρωικής Νήσου Ψαρών σε συνεργασία µε τη HOPEgenesis και τη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούµενης Αναπαραγωγής του Ναυτικού Νοσοκοµείου Αθηνών (ΜΙΥΑ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2025
Προκήρυξη του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη για φωτογραφικό διαγωνισμό για εφήβους, με θέμα «Από το Αιγαίο στο Ιόνιο» στο πλαίσιο της δράσης «Η θάλασσα στη λογοτεχνία»

Είσαι 13-18 ετών και σου αρέσει η φωτογραφία; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και βγες νικητής! Η φωτογραφία σου μπορεί να γίνει βιντεοτέχνη!                                              Εμπνεόμαστε από τη θάλασσα, μοιραζόμαστε την τέχνη! Το Ίδρυμα Αικατερίν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδηλώσεις - Επικαιρότητα
Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2025
Ο Cine Καλησπερίτης ανοίγει πανιά για τα Ψαρά

Ο Cine Καλησπερίτης ανοίγει πανιά για τα Ψαρά Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών και η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» ΑΜΚΕ σας προσκαλούν να απολαύσετε κινηματογραφικές προβολές δίπλα στο κύμα. Σάββατο 23 Αυγούστου 2025 Παραλία «Κατσούνη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.