Νέα & Ανακοινώσεις
- Δελτία Τύπου -
Ένα πασχαλινό καλάθι στις γιαγιάδες και τους παππούδες του Δήμου μας
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Με πολύ μεράκι, όρεξη και κυρίως αγάπη ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών ετοίμασε για το φετινό Πάσχα μια εορταστική προσφορά αναγνώρισης με αποδέκτες τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

Ένα γιορτινό και πολύχρωμο καλάθι γεμάτο με σοκολατένια αυγά, διακοσμητικά πασχαλινά, και η ευχετήρια κάρτα του Δήμου συνέθεσαν την κίνηση ανθρωπιάς στην οποία προέβη ο Δήμος.

Σε συνεργασία με τους εργαζόμενους του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών, οι Αντιδήμαρχοι Μαργαρίτα Κούτικα και Νταϊάνα Κατακουζηνού, παρέδωσαν τα πασχαλινά πακέτα αγάπης στους συμπολίτες μας που τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα ένιωσαν πως ο Δήμος τους σκέφτεται και τους νοιάζεται εμπράκτως.

«Αποτελεί πλέον βασική μας έννοια να προσφέρουμε με συναίσθημα και συμβολισμό στα μέλη της κοινωνίας μας, που ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία των γιαγιάδων και των παππούδων μας, χαρίζοντας τους χαμόγελα ευτυχίας και εορταστικές στιγμές. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας, τα λαμπερά τους πρόσωπα, που σαν μικρά παιδιά παίρνουν το δώρο τους ενόψει των εορτών του Πάσχα. Νιώθουμε την ανάγκη να είμαστε έμπρακτα στο πλευρό των συμπολιτών μας και να μοιράσουμε απλόχερα την αγάπη μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος.

Ευχαρίστησε επίσης θερμά όλους όσοι συνέδραμαν στο να υλοποιηθεί αυτή η δράση αγάπης και ευχήθηκε να αναστηθούν οι ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο με οδηγό το αναστάσιμο φως!

Δείτε επίσης
Δελτία Τύπου
Σάββατο, 11 Μαΐου 2024
Πέντε βασικά ζητήματα τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με το Δήμαρχο Ηρωικής Νήσου Ψαρών

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χίο, την Παρασκευή 10 Μαΐου, δόθηκε η ευκαιρία στους Δημάρχους Χίου, Ηρωικής Νήσου Ψαρών και Οινουσσών να έχουν ένα τετ α τετ μαζί του με σημείο συνάντησης το Δημαρχείο του νησιού. Η επα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024
Προμηθευόμαστε 4 καινούργια οχήματα που θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες του Δήμου

Άλλη μια πολύ θετική εξέλιξη για το δήμο μας!! Υπεγράφησαν οι συμβάσεις με τις ανάδοχες εταιρείες για την προμήθεια 4 καινούριων οχημάτων που θα ενισχύσουν σημαντικά τις υπηρεσίες του δήμου μας. Πρόκειται για την προμήθεια ενός (1) μικρού απ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
Ένα πασχαλινό καλάθι στις γιαγιάδες και τους παππούδες του Δήμου μας

Με πολύ μεράκι, όρεξη και κυρίως αγάπη ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών ετοίμασε για το φετινό Πάσχα μια εορταστική προσφορά αναγνώρισης με αποδέκτες τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας. Ένα γιορτινό και πολύχρωμο καλάθι γεμάτο με σοκολατένια αυγά, διακοσμητικ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.