Νέα & Ανακοινώσεις
- Δελτία Τύπου -
Ψήφιση Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2023
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022
Ο Προϋπολογισμός Εσόδων-Εξόδων του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών, ύψους 11.779.801,58 ευρώ, καθώς και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης για το οικονομικό έτος 2023 εγκρίθηκαν ομόφωνα στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού μας συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.
Σε προηγούμενη συνεδρίαση είχε επίσης ομόφωνα εγκριθεί και το Τεχνικό Πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα προγραμματισμένα έργα και τις μελέτες που αναμένεται να υλοποιηθούν ή να δημοπρατηθούν το επόμενο έτος, ύψους 8.229.022,79 ευρώ.
Χαρακτηριστικό και του νέου προϋπολογισμού είναι η εξασφάλιση πολύ σημαντικών πόρων για τη χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων και δράσεων σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του δήμου μας, απόρροια του σωστού προγραμματισμού και της συστηματικής δουλειάς.
Τα νοικοκυρεμένα οικονομικά αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση των όποιων στόχων τίθενται. Είμαστε σίγουροι λοιπόν ότι παρά τις μεγάλες δυσκολίες και εμπόδια που αντιμετωπίζουμε και το 2023 θα είναι μια χρονιά ιδιαίτερα δημιουργική και παραγωγική για το δήμο μας και το νησί μας.
Δείτε επίσης
Δελτία Τύπου
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024
Συντήρηση πινακίδων σήμανσης
Η ανάγκη για νοικοκύρεμα των κοινόχρηστων χώρων δεν σταματάει ποτέ!! Συντήρηση πινακίδων από τις αντιδημάρχους και τους εργαζόμενους του δήμου μας!! Συνεχίζουμε!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024
Νέα δενδροφύτευση σε διάφορα σημεία του οικισμού των Ψαρών

Με πρωτοβουλία των αντιδημάρχων Μαργαρίτας Κούτικα και Νταϊάνας Κατακουζηνού, τη γεμάτη ενθουσιασμό συμμετοχή των μαθητών και των εκπαιδευτικών του νηπιαγωγείου και του δημοτικού μας σχολείου, αλλά και την καθοριστική συμβολή των υπαλλήλων του δήμου μας ο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024
Σε πλήρη λειτουργία το νέο δίκτυο ύδρευσης του οικισμού των Ψαρών

Ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο νησί μας. Μετά την σύνδεση και των οικιών τέθηκε σε πλήρη λειτουργία το νέο δίκτυο ύδρευσης του οικισμού των Ψαρών, συνολικού μήκους 9,3 χιλιομέτρων. Κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από σωλήνα πολυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.