Νέα & Ανακοινώσεις
- Δελτία Τύπου -
Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Νίκου Χαρδαλιά στα Ψαρά
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχθήκαμε στο νησί μας το φίλο Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κύριο Νίκο Χαρδαλιά, συνοδευόμενο από τους αγαπητούς Δημήτριο Χούπη, Αντιστράτηγο, διοικητή της ΑΣΔΕΝ, Εμμανουήλ Χατζή ταξίαρχο, διοικητή της 96 ΑΔΤΕ και Νικόλαο Βελιάδη, αντισυνταγματάρχη, διοικητή του 643 Τ.Ε.
Ο δήμος μας έχει χτίσει στενές σχέσεις συνεργασίας και αλληλοβοήθειας με την ηγεσία και τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων της πατρίδας μας αναγνωρίζοντας στο έπακρο τη σπουδαία συμβολή τους στην προάσπιση της εθνικής μας ανεξαρτησίας.
Οι επισκέψεις αυτές τονώνουν το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων των ακριτικών νησιών προκειμένου απερίσπαστοι να δίνουμε το δύσκολο αγώνα για πρόοδο και ανάπτυξη.
Δείτε επίσης
Δελτία Τύπου
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024
Συντήρηση πινακίδων σήμανσης
Η ανάγκη για νοικοκύρεμα των κοινόχρηστων χώρων δεν σταματάει ποτέ!! Συντήρηση πινακίδων από τις αντιδημάρχους και τους εργαζόμενους του δήμου μας!! Συνεχίζουμε!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024
Νέα δενδροφύτευση σε διάφορα σημεία του οικισμού των Ψαρών

Με πρωτοβουλία των αντιδημάρχων Μαργαρίτας Κούτικα και Νταϊάνας Κατακουζηνού, τη γεμάτη ενθουσιασμό συμμετοχή των μαθητών και των εκπαιδευτικών του νηπιαγωγείου και του δημοτικού μας σχολείου, αλλά και την καθοριστική συμβολή των υπαλλήλων του δήμου μας ο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024
Σε πλήρη λειτουργία το νέο δίκτυο ύδρευσης του οικισμού των Ψαρών

Ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο νησί μας. Μετά την σύνδεση και των οικιών τέθηκε σε πλήρη λειτουργία το νέο δίκτυο ύδρευσης του οικισμού των Ψαρών, συνολικού μήκους 9,3 χιλιομέτρων. Κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από σωλήνα πολυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.