Νέα & Ανακοινώσεις
- Δελτία Τύπου -
Ενεργειακά Αυτόνομα Ψαρά - Ανακοίνωση
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
📣Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών σας ενημερώνει ότι από σήμερα 12 έως και τις 14 Ιουνίου 2024 θα βρίσκεται στο νησί μας κλιμάκιο της Ομάδας Μετάβασης του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για «30 Ενεργειακά Αυτόνομα Νησιά».
ℹ Σκοπός της επίσκεψης είναι η συλλογή δεδομένων για την κατάρτιση του προγράμματος ενεργειών ώστε το νησί μας να είναι ενεργειακά αυτόνομο μέχρι το 2030.
👍Την Τετάρτη, 12 Ιουνίου, κατά τις απογευματινές ώρες, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και επισκέψεις σε κατοικίες και καταστήματα ώστε να καταγραφούν οι ανάγκες και οι χρήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος και την Πέμπτη 13 Ιουνίου το απόγευμα θα γίνει παρουσίαση της δράσης στην Αίθουσα Εκδηλώσεων.
👍Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στα σχολεία και στα δημοτικά κτήρια καθώς και στις υποδομές του δήμου στο νησί.
ℹΗ συνεργασία και η αλληλεπίδραση των δημοτών μας με το κλιμάκιο της Ομάδας Μετάβασης είναι απαραίτητη για την επιτυχία του προγράμματος.
Δείτε επίσης
Δελτία Τύπου
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
«Ιατρική απόβαση» στο Δήμο Ηρωικής Νήσου Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών συμμετέχει για δεύτερη φορά στο πρόγραμμα «Ιατρική Απόβαση», φιλοξενώντας τελειόφοιτους φοιτητές Ιατρικής. Το επόμενο διάστημα (από 18/7 έως 5/9) ξεκινά το πρόγραμμα για την τρέχουσα χρονιά και ανά δεκαήμερο θα επισκέπτονται τ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024
«Μετακινήσου έξυπνα» στο Δήμο Ηρωικής Νήσου Ψαρών

Ένα σημαντικό βήμα για την βελτίωση της μικροκινητικότητας και την ενίσχυση των εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης έκανε ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών με την απόκτηση ενός σταθμού ηλεκτρικών ποδηλάτων εφοδιασμένου με 4 κοινόχρηστα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
200η Επέτειος του Ολοκαυτώματος των Ψαρών - Εορταστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Ηρωικό Νησί

Με λαμπρότητα, θρησκευτική κατάνυξη και εθνική υπερηφάνεια τιμήθηκε η 200ή επέτειος του Ολοκαυτώματος της Ηρωικής Νήσου των Ψαρών, με πλήθος εκδηλώσεων που διήρκησαν μια εβδομάδα και κορυφώθηκαν το διήμερο, 22 και 23 Ιουνίου 2024. Η καταστροφή των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.