Νέα & Ανακοινώσεις
- Δελτία Τύπου -
Σε διαδικασία δημοπράτησης το έργο «Ασφαλτόστρωση Οδικού Δικτύου Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών»
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024

Σε διαδικασία δημοπράτησης για την ανάδειξη αναδόχου βρίσκεται το έργο «Ασφαλτόστρωση Οδικού Δικτύου Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών», προϋπολογισμού 1.779.268,23 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. από το Δήμο Χίου.

Η διαγωνιστική διαδικασία ξεκίνησε στις 10 Απριλίου 2024 και ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών των ενδιαφερομένων  ορίστηκε η 13η Μαΐου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00.

Προβλέπεται να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης του δρόμου που ξεκινάει από τον οικισμό των Ψαρών και καταλήγει στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού, συνολικού μήκους 9.363 μέτρων.

Με αφορμή την εξέλιξη του έργου ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος τόνισε ότι πρόκειται για μια σπουδαία και εξαιρετικά ευχάριστη εξέλιξη για το δήμο μας και το νησί μας! Και πρόσθεσε ότι προηγήθηκε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από το δήμο, με τελευταία πράξη την εξασφάλιση από το Υπουργείο Εσωτερικών της απαιτούμενης συμπληρωματικής χρηματοδότησης, ύψους 177.515,22 ευρώ, που προέκυψε από την επικαιροποίηση του προϋπολογισμού της μελέτης του έργου.

«Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες στον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Χίου κύριο Δημήτρη Πατελίδα, τον Δ/ντή κύριο Κωνσταντίνο Μπουλά καθώς και τα ικανότατα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Χίου για τη στενή συνεργασία και την τόσο πολύτιμη βοήθειά τους στην δρομολόγηση ενός ακόμη πολύ σημαντικού για το νησί μας έργου», όπως ανέφερε.

Δείτε επίσης
Δελτία Τύπου
Σάββατο, 11 Μαΐου 2024
Πέντε βασικά ζητήματα τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με το Δήμαρχο Ηρωικής Νήσου Ψαρών

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χίο, την Παρασκευή 10 Μαΐου, δόθηκε η ευκαιρία στους Δημάρχους Χίου, Ηρωικής Νήσου Ψαρών και Οινουσσών να έχουν ένα τετ α τετ μαζί του με σημείο συνάντησης το Δημαρχείο του νησιού. Η επα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024
Προμηθευόμαστε 4 καινούργια οχήματα που θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες του Δήμου

Άλλη μια πολύ θετική εξέλιξη για το δήμο μας!! Υπεγράφησαν οι συμβάσεις με τις ανάδοχες εταιρείες για την προμήθεια 4 καινούριων οχημάτων που θα ενισχύσουν σημαντικά τις υπηρεσίες του δήμου μας. Πρόκειται για την προμήθεια ενός (1) μικρού απ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
Ένα πασχαλινό καλάθι στις γιαγιάδες και τους παππούδες του Δήμου μας

Με πολύ μεράκι, όρεξη και κυρίως αγάπη ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών ετοίμασε για το φετινό Πάσχα μια εορταστική προσφορά αναγνώρισης με αποδέκτες τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας. Ένα γιορτινό και πολύχρωμο καλάθι γεμάτο με σοκολατένια αυγά, διακοσμητικ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.