Νέα & Ανακοινώσεις
- Δελτία Τύπου -
Ισχυρό εργαλείο για τους ακριτικούς Δήμους η ΜΟΔ ΑΕ - Τοποθέτηση του Δημάρχου Ηρωικής Νήσου Ψαρών στην εκδήλωση με θέμα: «Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης δικαιούχων του ΕΣΠΑ 2021-2027»
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022

Στην 86η ΔΕΘ παρευρέθηκε μέσω διαδικτυακής σύνδεσης ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών και τοποθετήθηκε στην πρώτη εκδήλωση της ΜΟΔ Α.Ε. (MOU S.A.) με θέμα «Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης δικαιούχων του ΕΣΠΑ 2021-2027» που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική βοήθεια και υποστήριξη που παρέχει η ΜΟΔ Α.Ε. στο δήμο μας, εδώ και έξι περίπου χρόνια, καθώς μας έχει συνδράμει ουσιαστικά στην προετοιμασία και ωρίμανση πολύ σημαντικών για το νησί μας έργων.

Για να συνεχίσει και να ισχυροποιήσει την παρουσία της η ΜΟΔ Α.Ε. ο Δήμαρχος αιτήθηκε μέσα από την τοποθέτησή του ότι πρέπει να ενισχυθεί και να υποστηριχθεί περαιτέρω με ανθρώπινο δυναμικό και πόρους, ενόψει μάλιστα και της νέας προγραμματικής περιόδου, προκειμένου να καλυφθούν ολοένα και περισσότερες ανάγκες των μικρών νησιωτικών μας δήμων.

Στη διαδικτυακή συζήτηση συμμετείχαν επίσης οι φίλοι δήμαρχοι Αστυπάλαιας Νίκος Κομηνέας και Λειψών Φώτης Μάγγος.

Διά ζώσης τοποθετήθηκαν η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ευαγγελία Βασιλικού,  ο Πρόεδρος της ΜΟΔ Γεώργιος - Εμμανουήλ Παπαδημητρίου,  ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΜΟΔ Ιωάννης Αγαπητίδης, ο Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας της ΜΟΔ Κωνσταντίνος Αρβανίτης και ο Πρόεδρος ΕΦΕΠΑΕ  Πλάτων Μαρλαφέκας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την τοποθέτηση του Δημάρχου στο σύνδεσμο: https://youtu.be/Y1gnv8Mo1qA?t=3713

Δείτε επίσης
Δελτία Τύπου
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024
Let's do it Psara - Μια μεγάλη αγκαλιά που έδωσε στο νησί μας περιβαλλοντική ανάσα

Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή σύσσωμης της τοπική μας κοινωνίας πραγματοποιήθηκε η εθελοντική δράση Let's do it Greece, με σκοπό τον καθαρισμό πάρκων πρασίνου και παραλιών του νησιού μας. Την Κυριακή 14 Απριλίου όλο το νησί έδωσε δυναμικό παρόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024
Σε διαδικασία δημοπράτησης το έργο «Ασφαλτόστρωση Οδικού Δικτύου Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών»

Σε διαδικασία δημοπράτησης για την ανάδειξη αναδόχου βρίσκεται το έργο «Ασφαλτόστρωση Οδικού Δικτύου Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών», προϋπολογισμού 1.779.268,23 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. από το Δήμο Χίου. Η διαγωνιστική διαδικασία ξεκίνησε στις 10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024
Let's do it PSARA! Ραντεβού εθελοντισμού για τον καθαρισμό πάρκων πρασίνου και παραλιών

Let's do it PSARA! Ραντεβού εθελοντισμού για τον καθαρισμό πάρκων πρασίνου και παραλιών Κυριακή 14 Απριλίου 2024 - Στις 10:00 – Σημείο Συνάντησης: Πλατεία Ηρώων Ολοκαυτώματος   Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών ενώνει τις δυνάμεις του με σύσσωμη την τ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.