Νέα & Ανακοινώσεις
- Δελτία Τύπου -
Ισχυρό εργαλείο για τους ακριτικούς Δήμους η ΜΟΔ ΑΕ - Τοποθέτηση του Δημάρχου Ηρωικής Νήσου Ψαρών στην εκδήλωση με θέμα: «Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης δικαιούχων του ΕΣΠΑ 2021-2027»
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022

Στην 86η ΔΕΘ παρευρέθηκε μέσω διαδικτυακής σύνδεσης ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών και τοποθετήθηκε στην πρώτη εκδήλωση της ΜΟΔ Α.Ε. (MOU S.A.) με θέμα «Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης δικαιούχων του ΕΣΠΑ 2021-2027» που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική βοήθεια και υποστήριξη που παρέχει η ΜΟΔ Α.Ε. στο δήμο μας, εδώ και έξι περίπου χρόνια, καθώς μας έχει συνδράμει ουσιαστικά στην προετοιμασία και ωρίμανση πολύ σημαντικών για το νησί μας έργων.

Για να συνεχίσει και να ισχυροποιήσει την παρουσία της η ΜΟΔ Α.Ε. ο Δήμαρχος αιτήθηκε μέσα από την τοποθέτησή του ότι πρέπει να ενισχυθεί και να υποστηριχθεί περαιτέρω με ανθρώπινο δυναμικό και πόρους, ενόψει μάλιστα και της νέας προγραμματικής περιόδου, προκειμένου να καλυφθούν ολοένα και περισσότερες ανάγκες των μικρών νησιωτικών μας δήμων.

Στη διαδικτυακή συζήτηση συμμετείχαν επίσης οι φίλοι δήμαρχοι Αστυπάλαιας Νίκος Κομηνέας και Λειψών Φώτης Μάγγος.

Διά ζώσης τοποθετήθηκαν η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ευαγγελία Βασιλικού,  ο Πρόεδρος της ΜΟΔ Γεώργιος - Εμμανουήλ Παπαδημητρίου,  ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΜΟΔ Ιωάννης Αγαπητίδης, ο Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας της ΜΟΔ Κωνσταντίνος Αρβανίτης και ο Πρόεδρος ΕΦΕΠΑΕ  Πλάτων Μαρλαφέκας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την τοποθέτηση του Δημάρχου στο σύνδεσμο: https://youtu.be/Y1gnv8Mo1qA?t=3713

Δείτε επίσης
Δελτία Τύπου
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022
Πολύ σημαντική αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Ηρωικής Νήσου Ψαρών με Βολισσό και Πειραιά

Αναβαθμίζεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ηρωικής Νήσου Ψαρών με τη Βολισσό και τον Πειραιά καθώς επιμηκύνεται η περίοδος εξυπηρέτησης, με ταυτόχρονη διεύρυνση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων. Πιο συγκεκριμένα προβλέπονται δύο επιπλέον μήνες στα δρομολόγια που

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022
Ένα φορητό ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος ισχύος ενός MW εγκατέστησε ο ΔΕΔΔΗΕ στο παλιό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος

Σας ενημερώνουμε ότι το ένα από τα δύο υποθαλάσσια καλώδια που συνδέουν το νησί μας με τη Χίο και μας τροφοδοτούν με ηλεκτρικό ρεύμα έχει παρουσιάσει βλάβη και χρήζει επιδιόρθωσης. Αυτή είναι μια διαδικασία χρονοβόρα καθώς απαιτεί μεταξύ άλλων πλωτό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022
Ισχυρό εργαλείο για τους ακριτικούς Δήμους η ΜΟΔ ΑΕ - Τοποθέτηση του Δημάρχου Ηρωικής Νήσου Ψαρών στην εκδήλωση με θέμα: «Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης δικαιούχων του ΕΣΠΑ 2021-2027»

Στην 86η ΔΕΘ παρευρέθηκε μέσω διαδικτυακής σύνδεσης ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών και τοποθετήθηκε στην πρώτη εκδήλωση της ΜΟΔ Α.Ε. (MOU S.A.) με θέμα «Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης δικαιούχων του ΕΣΠΑ 2021-2027» που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.