Νέα & Ανακοινώσεις
- Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί -
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Συνεργάτη
Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Συνεργάτη

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Συνεργάτη
Ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις των άρθρων 11-17, 163 & 167 του Ν. 3584/07 (ΦΕΚ 143/Α΄/2007), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.,
2. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/10 (ΦΕΚ 87/ Α΄/10), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν
3. Τις διατάξεις των άρθρων 11 έως και 17 του Ν. 3584/2007 «Κύρωση του κώδικα κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων», 
4. Τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει,
5. Την ανάγκη επικουρίας του Δημάρχου σε θέματα αρμοδιότητας του δήμου,


ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ
την πρόθεσή του να προβεί στην πλήρωση δύο -2- θέσεων Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου, με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και προς τούτο καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με πλήρες βιογραφικό σημείωμα και τα ανάλογα αποδεικτικά των προσόντων τους, για τις κατωτέρω θέσεις Ειδικών Συνεργατών ως εξής
1. Μία (1) θέση Ειδικού Συνεργάτη, με αντικείμενο τη διοικητική οργάνωση των υπηρεσιών, την παροχή συμβουλών για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, της Δημοτικής Επιτροπής και των λοιπών επιτροπών του δήμου καθώς και τη σύνταξη φακέλων για την υλοποίηση ευρωπαϊκών-επιχειρησιακών προγραμμάτων.
2. Μία (1) θέση Ειδικού Συνεργάτη, με αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων συμβουλών σε θέματα παιδείας και κοινωνικής πολιτικής καθώς και την οργάνωση εκπαιδευτικών, κοινωνικών και δια βίου μάθησης προγραμμάτων Οι ανωτέρω θα υπόκεινται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου, για την επικουρία του οποίου προσλαμβάνεται και θα ασκούν καθήκοντα επιτελικά, χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Το συμβουλευτικό τους έργο θα
απευθύνεται προς το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Δημοτική Επιτροπή, ανάλογα με τις αρμοδιότητές τους.
Για την πλήρωση των εν λόγω θέσεων, η οποία θα υλοποιηθεί με σχετική Απόφαση Δημάρχου, ο οποίος και θα προσλάβει τα πρόσωπα που είναι κατά την κρίση του κατάλληλα, οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση με τα κατωτέρω δικαιολογητικά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων εγγράφων που εκδόθηκαν από τις υπηρεσίες και τους φορείς αυτούς ή των ακριβών αντιγράφων τους:
✓ Αίτηση (το έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο από τα γραφεία του Δήμου, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου στη διεύθυνση: www.dimospsaron.gr>Προκηρύξεις- Διαγωνισμοί)
✓ Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
✓ Βιογραφικό σημείωμα
✓ Τίτλοι σπουδών:
α) για τη θέση (1): Πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε Τμήματος Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμος ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής (με βεβαίωση στην περίπτωση αυτή της ισοτιμίας από ΔΟΑΤΑΠ, ΔΙΚΑΤΣΑ ή απόφαση αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων από Σ.Α.Ε.Π., Σ.Α.Ε.Ι.Τ.Τ.Ε. κλπ. ).
β) για τη θέση (2): Πτυχίο ή δίπλωμα Τμήματος Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμος ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής (με βεβαίωση στην περίπτωση αυτή της ισοτιμίας από ΔΟΑΤΑΠ, ΔΙΚΑΤΣΑ ή απόφαση αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων από Σ.Α.Ε.Π., Σ.Α.Ε.Ι.Τ.Τ.Ε. κλπ.)
✓ Πτυχίο γνώσης αγγλικής γλώσσας, τουλάχιστον σε επίπεδο F.C.E
✓ Πτυχίο/ βεβαίωση γνώσης χειρισμού Η/Υ (επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, υπηρεσίες διαδικτύου)
✓ Αποδεικτικά εμπειρίας ή επιστημονικής ενασχόλησης (Ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με το αντικείμενο απασχόλησης)
✓ Υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/2007 στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού του πρώτου μέρους του ν.3584/2007 (άρθρα 11 έως και 17).
Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων, με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατεθούν εντός προθεσμίας 5 ημερών, που αρχίζει από την επόμενη μέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσης, στα γραφεία του δήμου (αρμόδια υπάλληλος: Γιάννη Αρχόντισσα τηλ: 22743 50111) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή με ηλεκτρονική αποστολή στο email: [email protected].
Η γνωστοποίηση αυτή να δημοσιευθεί σε μία (1) τοπική εφημερίδα του νομού, να γίνει ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δήμου, στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του δήμου.


Ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών
Βρατσάνος Κωνσταντίνος

 

2024-02-01 υποδειγμα-αιτησης ειδικου-συνεργατη

 

Δείτε επίσης
Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί
Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Συνεργάτη

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Συνεργάτη   ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΓια την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού ΣυνεργάτηΟ Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου ΨαρώνΈχοντας υπόψη:1. Τις διατάξεις των άρθρων 11-17, 163 & 167 του Ν. 3584/07 (ΦΕΚ 143/Α΄/2007), ό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024
ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ πλήρωσης μιας (1) θέσης Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών

ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗπλήρωσης μιας (1) θέσης Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών   Ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών έχοντας υπόψη:1. τις διατάξεις του άρθ. 161 του Ν. 3584/2007 (ΦΕΚ 143 Α/28-6-2007) «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023
ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΟΧ 2/2023 (ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ)
ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΟΧ 2/2023 ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.