Νέα & Ανακοινώσεις
- Δελτία Τύπου -
Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου μας
Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022
Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου, έφιππος Άγιος Βασίλης, πυροτεχνήματα, πολλά δώρα, κεράσματα, γράμματα με επιθυμίες στον πρωταγωνιστή Άγιο των ημερών, φιλανθρωπική δράση, πολλή μουσική, φωτογραφίες, γεμάτη από κόσμο πλατεία, γιορτινή διάθεση με πολλά χαμόγελα και ευχές και η καθιερωμένη αντίστροφη μέτρηση συνέθεσαν το σκηνικό μιας πανέμορφης και ζεστής εκδήλωσης που υλοποιήθηκε χθες το βράδυ στο δήμο μας για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρόεδρο και τα μέλη του πολιτιστικού μας συλλόγου για την πολύ σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης, τις αντιδημάρχους και τους υπαλλήλους του δήμου μας, που δούλεψαν εντατικά για τον εορταστικό στολισμό του οικισμού μας, με επίκεντρο την κεντρική μας πλατεία, τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς τους που έδωσαν μια άλλη νότα χαράς και αισιοδοξίας.
Το φως των Χριστουγέννων που έρχονται σε λίγες ημέρες ας φωτίσει τις καρδιές και το μυαλό μας κι ας μας οδηγεί σε πράξεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.
Με ομόνοια, αγάπη κι αλληλεγγύη η ζωή μας γίνεται ευκολότερη, ομορφότερη και πιο παραγωγική.
Καλές γιορτές σε όλες και όλους!!
Δείτε επίσης
Δελτία Τύπου
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
«Ιατρική απόβαση» στο Δήμο Ηρωικής Νήσου Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών συμμετέχει για δεύτερη φορά στο πρόγραμμα «Ιατρική Απόβαση», φιλοξενώντας τελειόφοιτους φοιτητές Ιατρικής. Το επόμενο διάστημα (από 18/7 έως 5/9) ξεκινά το πρόγραμμα για την τρέχουσα χρονιά και ανά δεκαήμερο θα επισκέπτονται τ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024
«Μετακινήσου έξυπνα» στο Δήμο Ηρωικής Νήσου Ψαρών

Ένα σημαντικό βήμα για την βελτίωση της μικροκινητικότητας και την ενίσχυση των εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης έκανε ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών με την απόκτηση ενός σταθμού ηλεκτρικών ποδηλάτων εφοδιασμένου με 4 κοινόχρηστα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
200η Επέτειος του Ολοκαυτώματος των Ψαρών - Εορταστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Ηρωικό Νησί

Με λαμπρότητα, θρησκευτική κατάνυξη και εθνική υπερηφάνεια τιμήθηκε η 200ή επέτειος του Ολοκαυτώματος της Ηρωικής Νήσου των Ψαρών, με πλήθος εκδηλώσεων που διήρκησαν μια εβδομάδα και κορυφώθηκαν το διήμερο, 22 και 23 Ιουνίου 2024. Η καταστροφή των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.