Νέα & Ανακοινώσεις
- Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί -
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ πλήρωσης μιας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου Ηρωικής Νήσου Ψαρών
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
 πλήρωσης μιας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου Ηρωικής Νήσου Ψαρών

Ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών έχοντας υπόψη:
• Τις διατάξεις του άρθρου 163 Ν.3584/2007 «Κύρωση του κώδικα κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων», περί ειδικών συμβούλων ή Ειδικών Συνεργατών ή Επιστημονικών Συνεργατών όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο πρώτο υποπαρ.ΣΤ1.1.2 του Ν.4093/2012, σχετικά με τον επανακαθορισμό των θέσεων ειδικών συμβούλων – ειδικών συνεργατών στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού, το άρθρο 213 του Ν. 4555/2018, καθώς και το άρθρο 18 του Ν. 4674/2020 (ΦΕΚ 53/τ.Α’/2020).
• Τα άρθρα 58 & 59 του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης»,
• Τις διατάξεις των άρθρων 11 έως και 17 του Ν. 3584/2007 «Κύρωση του κώδικα κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων»,
• Τα διαλαμβανόμενα στην εγκ. 55/74802/29-12-2010 του ΥΠ.ΕΣ.Α & Η.Δ με την οποία διευκρινίζεται ότι για την πρόσληψη των ατόμων στις θέσεις Ειδικών Συμβούλων ή Ειδικών Συνεργατών ή Επιστημονικών Συνεργατών δεν απαιτείται να προβλέπονται οι θέσεις αυτές στους ΟΕΥ των δήμων, γιατί συνιστώνται απευθείας από το νόμο,
• Τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει,
• Τη δυνατότητα πλήρωσης θέσεων ειδικών συμβούλων, ειδικών συνεργατών ή επιστημονικών συνεργατών σε αριθμό ίσο µε τις θέσεις των αντιδηµάρχων,
• Την ανάγκη επικουρίας του Δημάρχου σε θέματα διοικητικής-οικονομικής διαχείρισης και υλοποίησης δημοσίων συμβάσεων

προσκαλεί

τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν αίτηση:
1. για την πλήρωση μιας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου Ηρωικής Νήσου Ψαρών, με αντικείμενο τη διοικητική οργάνωση, την ανάλυση της οικονομικής διαχείρισης και των οικονομικών μεγεθών του δήμου, καθώς και τη σύνταξη φακέλων για την υλοποίηση ευρωπαϊκών-επιχειρησιακών προγραμμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του Ν. 3584/07

Β) Να είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής, ειδικότητας Διοικητικού ή Οικονομικού-λογιστικού

Γ) Να έχουν πτυχίο γνώσης αγγλικής γλώσσας

Δ) Να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ (επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, υπηρεσίες διαδικτύου)

Ε) Να έχουν αποκτήσει ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κλπ) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης. Επίσης η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας.
Η εμπειρία για τις ανωτέρω θέσεις αποδεικνύεται ως εξής:
Για μεν τους μισθωτούς με χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας. Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα μπορούν εναλλακτικά αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν στο δήμο τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Αίτηση
2. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
3. Φωτοαντίγραφα των απαιτούμενων τίτλων σπουδών
4. Αποδεικτικά σχετικής με το αντικείμενο εμπειρίας
5. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
6. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού.
Η επιλογή του ειδικού συνεργάτη θα γίνει όχι μόνο με την κατάθεση των απαιτούμενων από τη γνωστοποίηση δικαιολογητικών, αλλά και κατόπιν συνέντευξης από το Δήμαρχο.
Η πλήρωση των προαναφερόμενων θέσεων θα γίνει με απόφαση του Δημάρχου, ο οποίος θα προσλάβει το πρόσωπο που κατά την κρίση του είναι κατάλληλο (παρ.4 άρθρο 163 Ν. 3584/2007).
Η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή από τον προσλαμβανόμενο-η ειδικής σύμβασης ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου εντός της οποίας προσλήφθηκαν, δηλαδή στις 31/12/2023.
Οι ειδικοί συνεργάτες δεν παρεμβάλλονται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα του δήμου, ούτε η θέση τους έχει αντιστοιχία με τις θέσεις της κλίμακας αυτής. Υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου, για την επικουρία του οποίου προσλαμβάνονται, χωρίς να ασκούν αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων, με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται εντός προθεσμίας 15 ημερών, που αρχίζει από την επόμενη μέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσης, ήτοι από την από την 21/5/2022 και λήγει την 4/6/2022, στα γραφεία του δήμου (αρμόδιος υπάλληλος: Φραγκογιάννης Διονύσιος τηλ: 22743 50116) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ - ΨΑΡΑ -Τ.Κ 82104.#Το έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο από τα γραφεία του Δήμου, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου στη διεύθυνση:
www.dimospsaron.gr-------> Νέα & Ανακοινώσεις ------->Προκηρύξεις- Διαγωνισμοί.
Η γνωστοποίηση αυτή να δημοσιευθεί σε μία (1) τοπική εφημερίδα του νομού, να γίνει ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων, στην ιστοσελίδα του δήμου και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών
Βρατσάνος Κωνσταντίνος

Δείτε Εδώ την ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ πλήρωσης μιας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου Ηρωικής Νήσου Ψαρών

Βρείτε Εδώ την Αίτηση σε Μορφή Word και σε Μορφή PDF

 

Δείτε επίσης
Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί
Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Συνεργάτη

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Συνεργάτη   ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΓια την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού ΣυνεργάτηΟ Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου ΨαρώνΈχοντας υπόψη:1. Τις διατάξεις των άρθρων 11-17, 163 & 167 του Ν. 3584/07 (ΦΕΚ 143/Α΄/2007), ό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024
ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ πλήρωσης μιας (1) θέσης Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών

ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗπλήρωσης μιας (1) θέσης Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών   Ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών έχοντας υπόψη:1. τις διατάξεις του άρθ. 161 του Ν. 3584/2007 (ΦΕΚ 143 Α/28-6-2007) «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023
ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΟΧ 2/2023 (ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ)
ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΟΧ 2/2023 ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.