Νέα & Ανακοινώσεις
- Δελτία Τύπου -
Δηλώσεις συμμετοχής για την υλοποίηση και διοργάνωση θεατρικής παράστασης με κεντρικό θεματικό άξονα την καταστροφή των Ψαρών και την ένδοξη ιστορία του νησιού μας
Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022
Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών, στο πλαίσιο του προγραμματισμού των εκδηλώσεων του Ολοκαυτώματος των Ψαρών του 2023, προτίθεται να διοργανώσει και να υλοποιήσει θεατρική παράσταση με κεντρικό θεματικό άξονα την καταστροφή των Ψαρών και την ένδοξη ιστορία του νησιού μας.
Η θεατρική παράσταση θα υλοποιηθεί με τη συνεργασία της θεατρικής ομάδας Κύκλος Θεάτρου ΘΕΑΤΡΟΠΟΙΟΙ ΧΙΟΥ, με εμψυχωτή και σκηνοθέτη τον εκπαιδευτικό και δάσκαλο θεάτρου Σταύρο Σπυράκη.
Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως ηθοποιοί στην παράσταση ή ως εθελοντές, συντελεστές στην οργάνωση και την υλοποίησή της, να το δηλώσουν στο Δήμο μας, προκειμένου να γίνει έγκαιρα ο σωστός συντονισμός και η οργάνωση της παραγωγής.
Οι πρόβες θα γίνονται αρχικά διαδικτυακά, σε συναντήσεις μία έως δύο φορές την εβδομάδα περίπου, μία ώρα την κάθε φορά και αργότερα θα γίνουν και ζωντανές πρόβες προκειμένου να καταλήξουμε στο βασικό στήσιμο για την υλοποίησή της.
Θεωρείται αυτονόητο ότι η παράσταση θα έχει την καλλιτεχνική αρτιότητα και την ιστορική τεκμηρίωση που αρμόζει στην περίσταση και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει ξεχωριστό γεγονός, με ιδιαίτερη σημασία στις εορταστικές εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος, το καλοκαίρι του 2023.
Ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος καλεί λοιπόν τα παιδιά μας και τους ενήλικες με τη συμμετοχή τους να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού του νησιού μας, μέσα από το μαγικό κόσμο του θεάτρου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην υπεύθυνη της δράσης, δημοτική σύμβουλο κυρία Σοφία Φρατζέσκου, καθώς και στην ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου κυρία Μερόπη Γιαννάκου τηλ: 2274350119, ως τις 20/11/2022.
Θα ακολουθήσει η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση ενημέρωσης με το σκηνοθέτη της παράστασης, τις υπεύθυνες του δήμου μας και όλους τους ενδιαφερόμενους, για την οργάνωση και την υλοποίησή της.
Δείτε επίσης
Δελτία Τύπου
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022
Πρόγραμμα Υποστήριξης Εγκύων & Νέων Γονέων Κατοίκων Μικρών Νησιών

Ανακοινώνεται η έναρξη του Προγράμματος Υποστήριξης Εγκύων και Νέων Γονέων Κατοίκων Μικρών Νησιών, το οποίο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και με φορέα υλοποίησης την Αστική Μη Κερδοσκοπική Ετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022
Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την ΕΕΤΑΑ Α.Ε για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού

Άλλη μια πολύ θετική εξέλιξη για το δήμο μας! Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την ΕΕΤΑΑ Α.Ε και ξεκινάει το συντομότερο δυνατό η διαγωνιστική διαδικασία επιλογής αναδόχου-ων για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού που θ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022
Μια ηλεκτρονική και μια χειροκίνητη σειρήνα για τις ανάγκες της πολιτικής άμυνας και της πολιτικής προστασίας απέκτησε ο Δήμος

Στην προμήθεια μιας ηλεκτρονικής και μιας χειροκίνητης σειρήνας για τις ανάγκες της πολιτικής άμυνας και της πολιτικής προστασίας προχώρησε πρόσφατα ο δήμος μας. Η ηλεκτρονική σειρήνα εγκαταστάθηκε στο κτίριο της βιβλιοθήκης και αναμένεται να συμβά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.